Storytel

Dünyanın en büyük sesli ve e-kitap yayın servislerinden Storytel, 700.000’den fazla başlık ve içeriğini dinleme ve okuma imkanı veren bir abonelik hizmeti sunmaktadır. Vizyonumuz, herkes tarafından her yerde ve her zaman zevkle paylaşılacak harika hikayelerle dünyayı daha anlayışlı ve yaratıcı bir yere dönüştürmektir. 

Storytel’in içerik streaming servisleri Storytel ve Mofibo markaları aracılığıyla sunulmaktadır. Storytel’in yayıncılık hizmetleri, sesli kitap yayıncısı StorySide ile geniş kitlelerin beğenisini kazanmış Kuzey Avrupa yayınevleri Norstedts, People’s ve Gummerus tarafından verilmektedir. 

Dünyada 25 pazarda faaliyet gösteren Storytel’in merkezi İsveç, Stockholm’dedir. 

En güncel, en çok okunan kitaplardan, zamansız klasiklere, kişisel gelişimden iş kitaplarına binlerce sesli kitap ve e-kitap parmağının ucunda. Dünyanın her yerinde, günün her saatinde sesli kütüphanen hep yanında.

Sitede öğrenciler için avantajlı fiyatlar ve 14 gün ücretsiz deneme de mevcut.

Her an her yerde kitap okumayı kolaylaştıran bu platformda yediden yetmişe herkese hitap eden içerikler bulmak da mümkün. Çocuk kitaplarından, çok satanlara, yabancı klasiklerden yerli klasiklere yüzlerce kitaba ulaşmanın en kolay yollarından biri.

Yorum bırakın

WordPress.com ile Oluşturulan Web Sitesi.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın